Bi radi pri nas preživeli nekaj kvalitetnega časa?

ali pišite

KAMP PERUN LIPCE SE PRODAJAZelo lep in naraven kamp, ob reki Savi, površine 25.470 m2, stavbnega zemljišča- po namembnosti za šport in rekreacijo(v katero spada tudi kamp s pripadajočimi objekti-možnim gostinskim objektom in glamping naseljem).
Kamp je lociran med dvema najbolj obiskanima gorenjskima turističnima točkama – Bledom in Kranjsko Goro.
Kamp se razprostira na dvignjenih terasah, nad reko in tako omogoča prelepe poglede na samo reko ter okoliško hribovje na drugi strani.
Teren je razgiban in se spušča proti reki od juga proti severu preko treh platojev (višinska razlika med zgornjim in spodnjim platojem je cca 15 m). Platoji so v večjem delu ozelenjeni, s posameznim drevjem in dokaj uravnani, pobočja so prav tako ozelenjena ter gosteje poraščena z drevjem.
Na zgornjem platoju je recepcija in prostor za avtodome ter počitniške prikolice. Tu je celotni predel gozdnega roba še neizkoriščen, saj je tam po OPPN-ju predviden prostor za postavitev 10. bungalovov – lesenih hišk ali pa za glamping naselje.. Sedaj je narejena ena lesena brunarica za 4 osebe, ki je bila v letu 2021 prenovljena (nova kuhinja, kopalnica, zunanja letna kuhinja).
Srednji plato je rezerviran za šotore. Tu so tudi večji toaletni prostori (wc-ji, tuši in zunanji pokrit prostor za umivanje posode), ki so vsem dostopni.
Spodnji plato je organiziran tako, da je na enem delu dostop do vode in poležavanje ob plaži.
Infrastruktura: Objekti znotraj območja kampa so priključeni na obstoječa infrastrukturna omrežja v neposredni bližini območja (na vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje), odvajanje in čiščenje komunalnih vod pa je urejeno preko lastnih (malih) komunalnih čistilnih naprav (2 obstoječi MČN).
Lokacija: Kamp je od Bleda oddaljen približno 10 km, od Kranjske Gore pa 30km, soteska Vintgar 2 km. Lokacija nudi kar nekaj možnosti za preživljanje aktivnega časa; od pohodništva, planinarjenja, kolesarjenja, do ribolova, čolnarjenja in še mnogo drugih stvari. V toplih poletnih mesecih, se je mogoče kopati v reki.


Info: Branko Pirc
Gsm: +38641666187
e mail: info@perun.si
e mail: info@camping-perun.si

Camping Perun Lipce**, Jesenice

Pozdravljeni na naši spletni strani

Camping Perun leži ob akumulacijskem jezeru na reki Savi, ki je urejeno ob naselju Lipce pri Blejski Dobravi in je od samega Bleda oddaljen cca 14 km. Avtocesto zapustite na izvozu Jesenice vzhod in sledite oznakam za kamp Perun.

V kampu imajo približno 50 prostorov za kampiranje, ki so opremljeni z elektriko. Prostor je urejen na veliki travnati površini ob reki Savi. V kampu Perun omogočajo tudi sezonski pavšalni najem parcel.

Slike našega kampa - galerija

Camp Perun Lipce

je trenutno

ZAPRT

Najem brunarice je možen čez celo leto.

Pokličite +386 40 583 231 za rezervacijo.

Do odprtja kampa še

  • dni
  • ur

Vas zanimajo cene

v našem kampu

Najem brunarice 

 

Novost v Camping PERUN LIPCE!

Sporočamo, da tudi izven poletne sezone oz preko celotnega leta lahko rezervirate brunarico za 4 osebe. Z naše lokacije so hitro dosegljive različne privlačne destinacije tako za obisk hribov in gora, za kolesarjenje in v zimskem času seveda za smučanje!

Kontakt in lokacija

Pošljite svoje povpraševanje in kar najhitreje vam bomo odgovorili