Bi radi pri nas preživeli nekaj kvalitetnega časa?

ali pišite

Camping Perun Lipce

se za to sezono odpira 24.04.2023

KAMP PERUN SE PRODAJA

 

Zelo lep in naraven kamp, ob reki, lociran med dvema najbolj obiskanima gorenjskima turističnima točkama – Bledom in Kranjsko Goro.

Kamp se razprostira na dvignjenih terasah, nad reko in tako omogoča prelepe poglede na samo reko ter okoliško hribovje na drugi strani.

Teren je razgiban in se spušča proti reki od juga proti severu preko treh platojev (višinska razlika med zgornjim in spodnjim platojem je cca 15 m). Platoji so v večjem delu zazelenjeni, s posameznim drevjem in dokaj uravnani, pobočja so prav tako zazelenjena ter gosteje poraščena z drevjem.

Na zgornjem platoju je recepcija in  prostor za kamperje ter prikolice. Tu je celotni predel gozdnega roba še neizkoriščen, saj je tam po OPPN-ju predviden  prostor za postavitev 10. bungalovov – lesenih hišk ali pa za glamping. Sedaj je narejena ena lesena hiška, ki je bila v letu 2021 prenovljena (nova kuhinja, kopalnica).

Srednji plato je rezerviran za šotore. Tu so tudi večji toaletni prostori (wc, tuš in zunanji pokrit prostor za umivanje posode), ki so vsem dostopni.

Spodnji plato je organiziran tako, da je na enem delu dostop do vode in tako prostor za poležavanje ob plaži. Na drugem delu je prostor za restavracijo. Oba dela sta v dolgoročnem najemu. Zraven je velika parcela s hišo (stanovanje 111,9 m2 in poslovni del 50,2 m2), ki bi se lahko s spremembo namembnosti spremenila v večapartmajski objekt, ter tako bila dostopna skozi celo leto.

Infrastruktura:Objekti znotraj območja kampa so priključeni na obstoječa infrastrukturna omrežja v neposredni bližini območja (na vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje), odvajanje in čiščenje komunalnih vod pa je urejeno preko lastnih (malih) komunalnih čistilnih naprav (3 obstoječe MČN).

Lokacija: Kamp je od Bleda oddaljen približno 14 km, od Kranjske Gore pa 30km. Lokacija nudi kar nekaj možnosti za preživljanje aktivnega časa; od pohodništva, planinarjenja, kolesarjenja do ribolova, čolnarjenja in še mnogo drugih stvari. V toplih poletnih mesecih, se je mogoče seveda tudi kopati v reki.

Pogoj prodajalca: kupec nosi polovico stroškov prodaje (2% prodajne cene + DDV).

Camping Perun Lipce**, Jesenice

Pozdravljeni na naši spletni strani

Camping Perun leži ob akumulacijskem jezeru na reki Savi, ki je urejeno ob naselju Lipce pri Blejski Dobravi in je od samega Bleda oddaljen cca 14 km. Avtocesto zapustite na izvozu Jesenice vzhod in sledite oznakam za kamp Perun.

V kampu imajo približno 50 prostorov za kampiranje, ki so opremljeni z elektriko. Prostor je urejen na veliki travnati površini ob reki Savi. V kampu Perun omogočajo tudi sezonski pavšalni najem parcel.

Slike našega kampa - galerija

Camp Perun Lipce

je trenutno

ZAPRT

Najem brunarice je možen čez celo leto.

Pokličite +386 40 583 231 za rezervacijo.

Do odprtja kampa še

  • dni
  • ur

Vas zanimajo cene

v našem kampu

Najem brunarice 

 

Novost v Camping PERUN LIPCE!

Sporočamo, da tudi izven poletne sezone oz preko celotnega leta lahko rezervirate brunarico za 4 osebe. Z naše lokacije so hitro dosegljive različne privlačne destinacije tako za obisk hribov in gora, za kolesarjenje in v zimskem času seveda za smučanje!

Kontakt in lokacija

Pošljite svoje povpraševanje in kar najhitreje vam bomo odgovorili