Kaj vse nudimo v kampu Perun in njegovi okolici

 

Kamp Perun ima zelo zanimivo lego ob akumulacijske jezeru na reki Savi, kar našim gostom ponuja kar nekaj opcij za zabavo. Nahajamo se tudi v bližini gora, saj smo le lučaj odmaknjeni od Triglavskega narodnega parka. Do turistično tako obleganega Bleda pa je zgolj 14 km. Taka edinstvena lega, zato nudi našim gostom različne možnosti za rekreacijo ali sprostitev v čudoviti okolici.

Prostor za prikolice, šotore in avtodome

 

Kamp Perun Lipce se nahaja ob akumulaciskem jezeru na reki Savi. Postavljen je na velikem urejenem travniku. V kampu Perun je na razpolago približno 50 prstorov za kampiranje z elektriko. V kampu imamo tekočo pitno vodo. Pri nas lahko tudi operete in posušite perilo. Nudimo tudi sezonski pavšalni najem parcel. 

Kamperjem omogočamo izpust odpadne vode.


Okrepčevalnica Perun

 

V sklopu kampa se nahaja okrepčevalnica Perun, kjer si zjutraj lahko privoščite prvo kavico. Zvečer pa si v naši okrepčevalnici, po dnevu polnem doživetij, odpočijete ob kozarčku pijače. V okrepčevalnici Perun vam po naročilu ponujamo najrazličnejše jedi: pečenega odojka, kozlička, jegenčka, mešano mese na žaru, čevepčiče, ražnjiče, pleskavice, dunajske zrezke, ribe, bograč, golaž, ričet, pizze ter še marsikaj.


Psom in njihovim lastnikom prijazen kamp

 

V družini Pirc smo še prav posebej ponosni na to, da je naš kamp zelo prijazen za pse in njihove lastnike. Že leta imamo namreč v lasti tudi pasji hotel. V sklopu našega podjetja pa deluje tudi pasja šola.

V okolici kampa je veliko prostora za sprehajanje psov. Le-ti pa se lahko tudi kopajo v jezeru.

 Čolnarjenje, ribolov in plavanje

 

Ker se kamp Perun nahaja poleg akumulacijskega jezera, imajo naši gostje možnost čolnarjenja,  ribolova in v toplih poletnih mesecih celo plavanja.

Ponujamo vožno s čolnom, kajakom in kanujem, katere lahko pri nas tudi najamete. Na voljo je tudi ribolov z belly boat-om.


Panoramski polet s helikopterjem

 

V kampu Perun svojim gostom ponujamo tudi možnost panoramskega poleta s helikopterjem družbe Flycom.

Helikopter na željo pride po vas tudi v sam kamp, kar polet naredi še bolj zanimiv. Popelje vas vse do Triglava ali po vaših željah tudi kam drugam.

Za polet s helikopterjem, se je potrebno predhodno dogovoriti.


Pohodništvo in planinarjenje ter kolesarjenje

 

Ker se nahajamo ob vznožju Karavank in v neposredni bližini Julijskih Alp, smo odlično izhodišče za vse ljubitelje pohodništva in planinarjenja. V naši najbližji okolici je urejenih ogromno pešpoti, tako, da se za vsakega ljubitelja najde kakšna primerna.

Za ljubitelje kolesarjenja je v naši bližini veliko urejenih kolesarskih poti. Ena najbolj znanih je od Mojstrane do Trbiža v Italiji, ki je primerna tudi za družine z otroci. Na svoj račun pa lahko pridejo tudi ljubitelji gorskega kolesarjenja in celo adrenalinski odvisneži, saj je v Kranjski Gori, ki je od nas oddaljena približno 30 km, Bike park, kjer imajo proge tudi za zelo zahtevne.